Eldorádo
Jsem člověk obyčejnej
někdy i dobytek
než půjdu do kytek
snad zanechám tu stopu
zatím jen kopu
a hledám zlata naleziště
možná příště
v hroudě bláta
se skrývá žíla zlatá
a z trosek Eldoráda
se ke mně štěstí vkrádá
a z nebe padá
na vrchy borovic
já křičím z plných plic
Mám už teď mám
truhly plný
jak moře vlny
nocí se třpytí
domem mi svítí
v paprscích pode dveřmi
tu závist sousedů
prosím tě změř mi
až se tu zastavíš
víš?..já nikam nechodím
jen se tak válím
jak na truhlách prach
a mám o všechno strach.
Přečteno 380x
Tipy 23
Poslední tipující: pamp_elka, harmony, Zpátky, labuť, Psavec, Zasr. romantik, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Flamy, Paulín, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)