Damašek
Se ví..
že z výšek často padám
na nosní přepážku
zelený světla minaretů
tam někde v Damašku
jahody vůně z tvojich retů
a rohy stolů u Hašků
jsou svědkem mojich pádů
z odlesku třpytů vodopádů
a z prázdných bytů ticho kradu
pak liju vodku do prášků
Po láskylaně láskyplně
polekaně vlna k vlně
bosa balancuje
ptám se zdali existuje?
...láska
Se ví...
že při hledání bloudím
v lese vztahů marně se drápu
do posledních pater mrakodrapů
bez výtahů
chápu,tápu a poslouchám Franka Zappu
Láskolanem pavouk ránem
přivázán jsem
s bohem pánem
za tu lásku,její nitě
než zas spadnu
prosím chci tě!!!
Přečteno 417x
Tipy 16
Poslední tipující: harmony, al-pacino, enigman, Zefi, Psavec, Mbonita, hašlerka, Házté, Zpátky, CorrimsonTom, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)