neřízená degustace
Anotace: aneb i LadyLoba má na víc. :-)
převaluji na jazyku
praskající perličky
z náhrdelníku
v životě málo
kvalitního sexu
a až teď již vím
jsem na degustaci vín
své pudy z nudy pobavím
z osmi vzorků nejvíce
zachutnal mi Pepícek.
bylo hutné jako povidla
pak sem ho kouskem sýru
zajedla ...
Neznám míru.
Pepícku, vezmi mě do vesmíru!
Přečteno 498x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)