Sofie
Má Sofie
než z noci upije
v souhvězdí Medvědice
chci líbat tvoje líce
Pod sebou v dáli zemi
jak glóbus zbloudilý
ty víš jak s tebou je mi
tak zůstaň na chvíli
...než se rozední
Záclonou slunce v nitích
jak pavouk v sítích
přez okno mého bytu
krade nám intimitu
Má Sofie
než den noc zabije
tak jak to dělá denně
buď ještě ve mně
...unaveně
Přečteno 396x
Tipy 14
Poslední tipující: harmony, al-pacino, Eiréné, Zefi, Zasr. romantik, René Vulkán, Zpátky, hašlerka
Komentáře (4)
Komentujících (4)