kdybych mluvil...
Kdybych mluvil lidskými jazyky...
lehal si zády na dýky
znal teplo objetí
i chuť slz dojetí
bydlel bych kdesi
sledoval lásku za závěsy
a čichal vůni z milování
tak co mi brání?
v mlze ranní
sestoupit z mojich strání
vzít podobu člověčí
a bez řečí
poznat tu krásu žití
Jsem přece jenom voda,vzduch
a co ještě?..ví jen bůh
jsem jenom kolem vás to ,,nic''
přesto chci křičet z plných plic
na hvězdy noci co teď svítí
chci poznat vaše strasti žití!
Přečteno 534x
Tipy 25
Poslední tipující: al-pacino, labuť, Mario de Janiero, Eiréné, Mbonita, Zefi, Myrja, Psavec, harmony, Churry, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)