jaderné rozhovory
Anotace: Československásplácanina
Niesu chorý
len prepadnutý
jaderné rozhovory
s tebou mně nutí
mít svůj štít obranný
obklady na rány
mírový hnutí
v trenkách pnutí
a kvety z pútí
ze střelnic vystřelený
pro všechny ženy.. v světě
jsou v lásce rozeseté
To co mně bolí
z hor snad až do údolí
někde pod Tatramy
je dálka mezi námi...
Přečteno 317x
Tipy 17
Poslední tipující: al-pacino, harmony, labuť, Psavec, Mario de Janiero, hašlerka, Zpátky, Churry, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)