Anotace: hulení
...Partyzánky, Džunky, Detvy, Letky, Memphisky, Fečke, Moravy, Egyptky, Philip Moris, Luny, Mallborky, Partagas, Dorados, Lípy, Startky, Sparty (tvrdé), Kleopatry, GoldenWestky, a následuje dlouhý, těžko zveřejnitelný seznam důvěrně známých kamarádek mých prohulených plic. Těpic! ST!
05.10.2009 21:28:00 | Mario de Janiero