Anotace: mini - hříška
Usmívej se-hraj si stále,
bože to je nádhera,
nech líbat si též místo skryté,
nebo že bys nechtěla?
Ta "hlavička holá" v ústech,
i jazýček ve žlábku,
lační po tom jak to přijde,
těší se na smetánku.
Ahojky Bobi
13.10.2009 13:28:00 | bobi bobie
Jardo - taková náhrávka ...
ale ne, to ti nechci udělat :)
09.10.2009 10:56:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Z kádrového dotazníku:
... v kolektivu je oblíbena ... kouří pyje ...
... dělo? ... koho´s tam měla? ... :-D
09.10.2009 10:13:00 | JardaCH
genijální nápad..přidávám trošku do mlýna .o)
Pyj co hrdlo ráčí..
Jsi můj miláček..
Já si potom ve tvém lůně
Smočím sosáček
Pyj co hrdlo ráčí..
Prostě na doraz
Kdo ví o co kráčí?
Použije ten pyj zas
Pyj co hrdlo ráčí..
Tak sa ti to páčí?!
Pyj co hrdlo ráčí..
Do poslední kapky
Dobrá to už stačí
Ted roztáhni tlapky
08.10.2009 09:15:00 | Bean