Anotace: jako poprvé ...
Z hlediska sexuální mravouky je sympatické, že o lásku se vším všudy nežádáš hned na první schůzce. Prostě držíš dekórum dámy.
A on aspoň ještě více se ti roztouží.
18.10.2009 20:16:00 | Špáďa
Vítej ...NováEli...tohle jsme tu potřebovali , tohle jsme tu chtěli .....těším se na příští ....báseň ...
09.10.2009 09:10:00 | Krásná Princezna