Touha
Anotace: Neberte to nějak vážně,člověka prostě jen občas něco takového napadne...
Sbírka:
Stíny duše
Asi brzo vybuchnu
vlivem tvojí vůně
však nevím jak tě oblafnu
abys byl mi v lůně
Ještě úsměv jediný
a vrhám se na tebe
pojď už nebýt nevinný
pojď vystoupat do nebe
Bez lásky to sice ono není
to mě ale nevadí
dopřej mi to potěšení
ať si naše klíny lahodí
Přečteno 712x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)