Anotace: vzpomínkám a Paříži
já už nevím co napsat, co jsem ti ještě nenapsala...snad..miluji tě? ST!
13.10.2009 21:34:00 | hašlerka
interesantní, má to jiskru, sic veršem, ale nešť, když to někdo umí. První, ne - druhá -, co se mi dnes zalíbila.
13.10.2009 21:32:00 | Who cares a lot