chvíle s dýmkou
Mám rád ty časy plískanic
kdy vítr v spárách okenic
zimou vyhrožuje
prskají soušky borovic
a mezi svitem vonných svic
vůně smoly pluje.
Na kamnech svařák klokotá
já v křesle houpavým
čtu v knihách moudra života
a z dýmky mý mi dýmí dým
Mám rád když chvílemi
mi žena oněmí
a pes u nohou vrní
v tu dobu všichni vlezte mi...
a buďte opatrní....
Přečteno 424x
Tipy 20
Poslední tipující: Myrja, enigman, Psavec, Květka Š., WhiteSkull, Michelll, Zpátky, CORONATION, Mbonita, Kapka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)