Experimentar una sensación
Pod námi zátoka voněla,
tak nedůvěřivá,
jako chvějící se ňadra,
do tvých rukou padla,
do sytosti,
dosti,
dosti.
Můj sladký milý,
po tvém těle ruce mé vyrazily
pečeť slasti v naší vlasti.
Čí oči máš,
v plamenech i v tmách.
Po nohách stékaly kapky vody,
Přes hory i doly.
Láká tě svírat abrazón,
než odletíme za obzor.
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., greapy, Bíša, enigman
Komentáře (0)