SEX
Klekáš si pod mé křeslo,
jsme oba vykoupaní a voňaví,
pár andělů se sem sneslo,
a moje kolena máš u hlavy.
Konce tvých prstů pohladí štěrbinu,
prosím o dotyky roztoužených rtů,
něžně mi roztáhneš růžovou čičinu
a zajižídíš prsty po cestičce snů.
Až špičkou jazyka dotkneš se slasti,
nemůžu odolat, prosím nepřestávej,
nechci se vymanit, tělo mám v pasti,
už teču jak řeka, ještě chvíli si hrej.
Přečteno 694x
Tipy 9
Poslední tipující: Prokešová, Špáďa, PANGÁSIUS, Kars, bobi bobie, Krásná Princezna, CORONATION
Komentáře (2)
Komentujících (2)