Elizabeth
Elizabeth..tvůj ret jak med
dnes naposled ochutnám
pak zbydu sám
loučení znám
už z předminule
přesto zas budu bulet
jako želva
ač srdce ze lva
..mám
Elizabeth točí se svět
já šel jsem tam a zpět
v řekách slov a moři vět
topil se spousty let
pro jedno slovo ze světa
....Alžběta!
Přečteno 412x
Tipy 17
Poslední tipující: mademoiselle secret, Zpátky, Zefi, Jana M., hašlerka, Psavec, Mbonita, Boudicca, CORONATION, Mario de Janiero, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)