Anotace: ***
Jdeš na to rovnou, bez středové hry, alespoň slovy; prostě snaha o rychlý přímočarý přechod do útoku, řekli by znalci fotbalu. Pokud se zadří a skončí gólem, tak proč ne! (Když soupeř hraje s tebou, je to jednoduché.)
18.10.2009 19:59:00 | Špáďa