Anthrax
Sešli jsme se po letech
kamarádi z lavic
všichni zdraví,úspěšný
jenom já jsem na nic
Smějou se a vypráví
jak fajn tenkrát bylo
u vína a u kávy
ústřice a šatobrió
Sedím v koutě
civím hloupě
závistivě blednu
radši si dám ještě jednu
Po desátý rundě rumu
na hajzlu sem zmlátil Tůmu
při tom dostal nápad
na slezině ve víně
rozpouští se nevinně
trochu sněti slezinné
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: Mario de Janiero, Zpátky, hašlerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)