Anotace: sochařům
Ve starém Římě měnili jen hlavy
těla a ptáky nechávali stát
dodnes se neví který byl ten pravý
Nero co péro mladíků měl rád...
I Agripína byla možná jiná
o něco menší však velký měla klad
při sexu nikdy nebývala líná
takový býval slavný římský stát...
18.10.2009 12:21:00 | Mario de Janiero