Anotace: Jen taková malá zvací, pelíšková uléhací
Pak vklouzli v postýlku,
a protrhli peřinku,
ještě že den svlákl,
tu její košilku
ST
18.10.2009 12:01:00 | Kars
moc pěkné vábení ;-)
//s večerní touhou mé tělo krásní,
tak už pojď, lásko, jestli chceš, zhasni...//
18.10.2009 10:15:00 | nejsembásník