kadeřník
Co ten křik?
v okně otevřeném
to kadeřník..
spálil ji vlasy fenem
místo trvči spáleniště
žena piště,chlapa tříště
počkej příště ty teplíku
můj starej ti do brzlíku
tretrou kopne
on je toho fakt i schopné
za ty vlasy v spáleništi
padneš v krvi na bojišti
pro mou krásu pokaženou
zlomen v pasu u úst s pěnou....
Přečteno 371x
Tipy 10
Poslední tipující: al-pacino, hašlerka, Zpátky, Zefi, Mario de Janiero, Kars, CORONATION
Komentáře (2)
Komentujících (2)