Šťastný oráč
Při každém vstupu na vrchol
krůpěje rosy stékají Ti z těla,
Tvé sténání je jako chór
andělů, kterým aura uletěla.
Vášnivé tóny znějí v žilách,
do mého srdce rytmus míří,
touha se v moje lůno vlila
a šťastný oráč plody sklízí.
Přečteno 469x
Tipy 11
Poslední tipující: hašlerka, al-pacino, Krásná Princezna, Špáďa, Květka Š., Kars, CORONATION
Komentáře (4)
Komentujících (4)