Překvapení /Surprise; Surprise/
Sám na postel uleháš,
hlavu zabořenou v polštář,
najednou rozvíří se prach,
v očích pronikají barvy noci,
zisk vize je hřích,
nemůžeš si pomoci,
to je ale figura - ach...
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino
Komentáře (0)