Anotace: 16.10.2009 ... zavřete oči ... odcházím ...
Doma nemám bobry,
ani žádný klády.
Je to zatím dobrý,
nemají mne rády.
Hezký je pak hnusný,
to se nedá svítit.
Doma je to dusný,
musím jinde slídit.
Vzdám nářku, breku,
nadávání partnerky.
Je to s ní k vzteku,
kdyby byla na baterky...
dál mě nic nenapadlo,...
13.11.2009 15:22:00 | jehlaspichlas
Při erotickém vzplanutí,
vyrůst je věcí snadnou,
však když pak skončí koitus,
i ti nejvetší vadnou!
:-)
21.10.2009 17:52:00 | G.P.
zavři oči, neodcházej,
užívej si tuhle chvíli,
nestav kolem sebe hráze,
když ti stojí pod košilí ...
19.10.2009 12:33:00 | nejsembásník