Anotace: *****x*****
Moc hezky napsané. Ten elektrizující pocit touhy je krásně vystižen. Tak ať..
komu zapálila jsi tu svíčku,
ať nestojí na krajíčku,
do té hloubky vstoupí dál,
odkud láva vytéká.
Tou soutěskou cestou dolů,
to jiskření chce vnímat spolu,
k pramenu se v bouři dát,
pak na vrchol vystoupat.
Ahojky Bobi
20.10.2009 06:07:00 | bobi bobie