Ze snů
záplavy sametových šátků
poutají duši
k dnešnímu svátku
zápěstí studený kruh
schovaná kápí
a někde uvnitř dluh
povodně, prokletých slastí
pouta
lákavou pastí
vášeň líbaná roubíkem
do ticha
přibitá hřebíkem
tajemstvím zamknuté chtíče
svlékni se
nesu Ti klíče
Přečteno 602x
Tipy 11
Poslední tipující: zvířenka, Zefi, al-pacino, hašlerka, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Hazentla
Komentáře (3)
Komentujících (3)