Polka
Anotace: festivalu polit.písní
Byla někde od Wroclavy
potkal jsem ji v Sopotech
vyhnala mi mraky z hlavy
nejkrásnější byla z všech
Tahle Polka
je má holka
i když v boha věří
a modlí se před večeří
Že si našla neznaboha
z druhý strany hranice
nevezme mi doufám roha
jak všechny holky z vesnice
Tahle Polka
nocí horká
je doktorka
přes duše
po lesích s ní
sbírám lásku
do košů a do nůše
Bydlíme teď v Jaroměři
ve dva jedna u mraků
ona i já v lásku věří
a taky na svět zázraků.
Přečteno 307x
Tipy 19
Poslední tipující: Zpátky, Zasr. romantik, Psavec, Mario de Janiero, labuť, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik, hašlerka, Kars, al-pacino, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)