Jen sex /Just sex; Justement sex/
Mrdat - dát, či nedát,
lehat, stát, či se jen dívat?
Koneckonců vždy dát!
Líbat?
To radši snídat.
Jsou tu i jiné věci,
nezapomínejme na ten sex přeci.
Lízat, do kundy se dívat,
jebat, osedlat se nedát,
sténat, do kazety nahnat,
píchat, ani ji nesvlíkat.
Zkus jen nakouknout,
to, co vidíš,
to musíš hned prošťouchnout.
Nezapomeň na ulici
a prožívej revoluci - tvoji evoluci.
Mám-li Ti dát, ty musíš brát,
mé sémě doušky hltat.
Je to tu, teče krev - krev teče,
neboj, nám nic neuteče.
Podívej se na dámy,
just sex,
kouká jím z očí a orgasmy.
Stačí dát, brát,
šukat jen a rád.
Přečteno 576x
Tipy 2
Poslední tipující: CORONATION
Komentáře (1)
Komentujících (1)