Ráno /In the morning; Le matin/
Dobré ráno lásko, květinko jediná,
co spadla jsi mi včera večer do klína,
ve smyslu večera nese se vidina,
vidina Tvých dokonalých křivek,
které skrývala jen ona peřina.
Jsi jen jedna z dívek,
zato jediná a jedinečná,
proto jsi taková,
skutečná i neskutečná.
Přečteno 464x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
Komentáře (0)