padací mosty
Přes mosty padací
horkou smolou poléváni
jsme lásky žoldáci
oni se brání
My dobijem tu tvrz
projdeme skrz
to ráno deštivý
luky a tětivy
na vozech odhodlání
..i když se brání
Pod hrady v hvozdech
lesů tmavých
v křoví a stráních
lezeme po zdech
bez přestání
na láskyhrady
i s pár pády
s páteří přeraženou
se smrti stěnou
bez,i se ženou
ve větrech dujem
a stejný chyby opakujem
Přes mosty padací
a zámky vysací
s žezly a v monstrancích
jsou klíny uložené
a touha vpřed nás žene.....
Přečteno 373x
Tipy 18
Poslední tipující: labuť, Květka Š., Kars, Giginka, Zpátky, Psavec, Mbonita, hašlerka, Mario de Janiero, Zefi, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)