Pepys Samuel
Jsem jen buran ze Světlíku
trochu lhář a trochu pijan
píšu básně do šuplíku
vydám je až in memoriam
za stodvaadvacet let
to už bude jinej svět.
Napíšu to šifrou svou
jako Pepys Samuel
tyhle slova jsou jen hrou
shoří jednou na uhel
z toho mouru
vzroste dub
s vykotlaným kmenem
až někomu z líce v rub
a srdce bude pod kamenem
....zašeptej mým jménem
Svoje strasti
smutky,boly
kmen je pošle do údolí
v ozvěnách se vrátí
z rubu líc
z bolu nic
...tam se to vše ztratí.
Přečteno 416x
Tipy 21
Poslední tipující: labuť, René Vulkán, Květka Š., Psavec, jedam, Zpátky, Kars, Giginka, hašlerka, mabo, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)