Hra s láskou
Zní tichá hudba k milování,
je spousta hodin do svítání.
Začíná hra o souboj slastí
stojím na špičkách nad propastí.
Čekám na Tvoje vyzvání,
odezva má je vyznání,
ústa se blíží do těch míst,
kde jen mé oči smějí číst.
Slyším jen zkracování dechu,
prsty si pohrávají v mechu,
krev rozproudí se v jeden směr,
rytíř se láskou rozechvěl.
Společným letem do neznáma,
hra dvou těl skvěle rozehrána.
Zní tóny kytary i klavíru,
topí se v hluku gejzíru.
Přečteno 751x
Tipy 49
Poslední tipující: Maze, kuskus pruhovaná, Holis, Prokešová, trenérka, Lorraine, enigman, Mraveneček, umělec2, zelená víla, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)