..Cupidus..
Anotace: ..sua cuique deus fit dira cupido..
I kdyby jeden okamžik byl křídly andělskými
já prosila bych na kolenou, že odít chci Tě jimi
I kdyby jeden okamžik byl záblesk ve stínu
já prosila bych obnažená o rubáš třpytných odstínů
Za jednu kapku vášně Tvojí posbírám z Ráje květy
a skrz horké rty klopýtat chci lásce v ústrety
vyměním ostych svůj za svůdné propriety
a žhavost hodím pod nohy hříšnosti vysetý…
I kdyby jeden okamžik byl jen mrknutím řasy
já prosila bych vší slast světa, nechce-li nás spasit
I kdyby jeden okamžik byl nádech vzrušení
já prosila bych šeptajíc´, ať jsme jím lapeni
Za jednu kapku vášně Tvojí rozcinkám ševelení
a skrz sblížení poputuji na vesmírný kraj
Nařasím něhu do dlaní a do klína třesk hřmění
Rozkvést mě nechej právě teď a teprv´ potom taj…
Přečteno 583x
Tipy 34
Poslední tipující: Paulín, Skywalker, enigman, umělec2, el viento, Bíša, Mbonita, labuť, Lady L, Psavec, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)