Anotace: vůni dálek
...z tý básně slyším džez
pojeďme ještě dnes
vypadnout z holobytu...
22.10.2009 10:33:00 | Mario de Janiero
Nocí já slýchávám
o mola pleskat vlny
a cítím sílu luny
nad ráhny bárek
obrysy dálek
s náručí otevřenou
tam v písku s mořskou pěnou
jsou stopy mojich dědů
vím...že tam nepojedu
přijmul sem smutnou realitu
jsem vězeň blahobytu......
***bomba***st
21.10.2009 19:20:00 | rybí prdy