Anotace: očím mládí
...a hajlující češi svou existenci řeší...
...dnes holky růži tetovanou v kůži...
...za půl eura toaleta...
...v kolotoči globálního světa...
23.10.2009 14:02:00 | Mario de Janiero
Krásný časy
Prahy krásy
točily se
v moji hlavě
lodě pluli po Vltavě
racci helekali
někde v dáli
možná hřmělo
střelnic střelo
moc tě prosím
tref tu růži
prý ji nosí
letos holky ve výstřihu
vyrovnávaj světa tíhu....
***Hoj, super***st
21.10.2009 19:18:00 | rybí prdy