Touhy nemrtvé
Ťuk, ťuk, ťukám na tvá vrátka
neodpovíš, mlčíš dál
Uplynula chvilka krátká
pak za kliku jsi lehce vzal
Pohlédnu k zemi a tiše vstoupím
chci tebe
Nic víc ti neuloupím
Ihned shodím svůj kabát dolů
a hladově hledám rty tvé
Jen pro tohle chodím za školu
a probouzím touhy nemrtvé
Líbám tvůj ušní lalůček
a peru se s tvými zipy
Až tvoří se v tobě potůček
chtivý utéct ze své pípy
Vzdycháš mi do ucha stále více
jazykem sladkým sladím tvou hruď
Až zbarví se červeně tvoje líce
Splyneme k sobě v jedno tělo
chvěji se a ztrácím dech
Mé srdce dosud nevědělo
jaký bez toho mělo pech
Tvé prsty mě stále víc pokouší
a budí touhy nemrtvé
Až nakonec vykřiknu rozkoší
tím dokonáme dílo své
Přečteno 615x
Tipy 11
Poslední tipující: Roger, symphonicsoul, Paulín, destovecka, Zefi, Radek.oslov.Šafárik, Agniezka, bellacomp
Komentáře (2)
Komentujících (2)