Zvrhlík
Anotace: stalo se mi to jednou ve vlaku
Kouká na mě, koulí oči,
žmoulá v ruce,
nevím,
cosi,
tváří se jako by spolknul žábu,
k tomu funí, heká,
no ten má ale ránu.
Dlouhý kabát ušmudlaný,
už to chápu,
je to jasný,
skrývá objekt oblažený.
Můj Bože je to zvrhlík!
Komentáře (0)