Anotace: Když je šikovná.
Zřejmě holka zcestovalá,
ta jistě ví - komu dala.
Popis cesty jasně mluví,
kudy jela na námluvy.
Popis cesty jasně daný,
kdepak navštívila pány.
Jestlipak tam také zvládá
všechno co má dávat ráda.
Nebo jenom ze zábavy,
se ta holka všude staví?
Ale co, vždyť nakonec,
nedal by jen lakomec...:)
26.10.2009 16:52:00 | Veselý Drak