modř
Jsem rád že ještě žijí
ti co čtou poezii
když v lednu tma se svíjí
za okny z plastu
mokrej sníh do marastu
zvolna padá
pár oken z toho stáda
nebliká modří telebedny
v tý tichý noci kolem jedný
Jsem rád že ještě žijí
když se občas zliji
...ti co mne podepřou.
Přečteno 402x
Tipy 20
Poslední tipující: Zefi, Jiparo, labuť, Zpátky, Mario de Janiero, Psavec, Pevya, hašlerka, Kapka, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)