Chtíče
Sedíme od sebe a díváme se do očí,
čekám, zda jiskra přeskočí.
Poté jdu k tobě blíž
a neudržím v sobě chtíč.
Nejprve tě políbím lehce,
ale něco ve mně přestat nechce.
Chytil jsem tě za zadek a přitáhl k sobě
a tys poznala že ho chci mít v tobě.
Chytáš mě za mužství a bylo dáno,
že o sex je již postaráno.
Přečteno 633x
Tipy 11
Poslední tipující: Nykita, ilona, PPetrushka, susana načeva, al-pacino, Lonely.girl, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)