Jedno
Anotace: ..asi nic extra, ale...milování se dost dobře nedá vyjádřit slovy...
Jen jsem Ho políbila na rty,
tiše se k Němu přitočila,
opatrně mi svými prsty
opsal siluetu těla.
S rozněžnělým výrazem
shodil ramínko černého tílka
hladil po nahém rameni
jak by to bylo naposled.
S vášní a trochou rozkoše
přitiskli jsme se k sobě,
já. On. Jedno tělo
mnohokrát.
/
Teď.
V téhle minutě jsem Tvá,
Tvá malá a nesmělá,
plně oddaná.
Přečteno 528x
Tipy 35
Poslední tipující: Oťas, malý lachtánek, Kapka, LucQa, Ariella13, obyčejná, jarmil, WAYWARD, piťura, al-pacino, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)