z vsi
Jsem z krajů
bez souřadnic
pod druhou vrstevnicí
vlaju a lítám s hejny mšic
nad poli s kukuřicí
tam vzadu za vesnicí
kde jámy silážní
vážně se tváří
včera i v době žní
ty stránky v kalendáři
jsou jenom pro okrasu
a pojem času
ve tmě se ztrácí
od slunka do soumraku
jsou tady v práci
..A rána v pastvinách
a mlhy nad lesy
usínám v peřinách
v posteli s nebesy
buzen jen kokrháním
Díky mým dlaním
vy v městech žerete si
co vzešlo z polí
u vesnic bez adresy....
Přečteno 366x
Tipy 21
Poslední tipující: Bíša, Zefi, Lorraine, Stoneman, al-pacino, labuť, Mario de Janiero, Psavec, Mbonita, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)