Železná Ruda
Anotace: jedna stará z pohraničí nevím jak to tam dnes fičí
Budeme li z křemene
tak národ bude z kvádrů
a z kravího vemene
budem dojit sádru
z ní uplácáme trpaslíky
pro Helmuty zahradníky
Gutten Tag!
s rýčem nebo s lucernou
ein oder zwei najednou
oprášíme,zabalíme
bát se nemusíme
že se nenajíme....
Přečteno 386x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Štěpina G, Zpátky, hašlerka, Mario de Janiero, Psavec, Stoneman, Květka Š., Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)