Anotace: láskyhrám
Život je fajn - a i kdyby nebyl, co se tím změní? Nic. Tak to radši budu věřit, že fajn je..;-)
Pěkná poezie...
03.11.2009 00:33:00 | okousaná od světlušek
...jistěže je fajn a navíc zajímavý, někdy projímavý, jindy zašprajcovaný jako jeden takovej trpaslík v Bruselský zahrádce...
02.11.2009 18:54:00 | Mario de Janiero