Libido /Libido; La Libido/
Rozhazovač sítí,
co se nikdy nenasytí,
je to pud nejsilnější, největší,
neuspokojíš ho, nikdy, bez řečí!
Libido prožívá symbiózu se sexem,
vztah na plný úvazek,
smlouva o dílo podepsaná fixem,
Freud je prásknul - člověk.
Neřídí se mozkem,
je předem dané,
intenzita jak efektivita depilace voskem,
lze ho redukovat, není to snadné.
Jen kvůli němu chceme sex,
je-li tu,
i s ex,
nelituj.
Nemrhej příležitostmi,
neříkej slůvka němá,
pracuj se stydkými pysky, kostmi,
škaredit se nemá.
Přečteno 541x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Lonely.girl, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)