jentak 6
Dárek
K vánocům jsem koupil tchýni
vložky s křídly
šest buráků,jednu dýni
a ňákej parfém s mýdly
a protože naše vztahy
hádkama jsou rozevlátý
vložky jsou ze skelný vaty
já ukážu jí vola,lempla,teplouše
ať se mrcha ukouše....
Star
Filmovou hvězdu
přejela na přejezdu
mašina co vezla uhlí
do dřevěný truhly
skládaj ji funebráci
u pátý výhybky
v Jindřichově Hradci
změny
Potkalo prase prase
v šestnáctý brázdě na polích
a to první prase ptá se
jak to druhý prase má se
když je teď v rukou soukromých
víš... říká prase
mně tyhle změny neberou
teď místo elektriky
bací mně sekerou
a stejně sežerou.
Přečteno 402x
Tipy 28
Poslední tipující: Bíša, Zefi, Zasr. romantik, labuť, Psavec, Lota, Flamy, ziriant, Štěpina G, Mario de Janiero, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)