Jenisej
Ještě mi v uších rezonuje
a v srdci hřeje
tvůj hlas po proudu Jeniseje
Pod ledy z hřbetů jeseterů
tvý vzkazy Krasnojarský
ukládám duši k desateru
v tý naší Rusi carský
Jak zimu Sibiře
přežiji bez tvých dlaní?
toulám se jak zvíře
tajgou a ze zmrzlých plání
čekám tvé zavolání...
Z ozvěn je slyšet revoluce
vítr si s časem tady hraje
kde jsou tvý ruce
mám zmrzlý srdce
ač dole u Bajkalu
prý už taje.
Přečteno 349x
Tipy 20
Poslední tipující: Mario de Janiero, Bíša, Quigleika, Mbonita, Severka, labuť, Zefi, mademoiselle secret, Zpátky, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)