jentak7
Kremrole
Cpeš si nocí do rtů
kremrole a půlku dortu
otylá jseš máš dvě brady
oči tvý furt šilhaj hlady
když včera večer jsem tě klátil
málem jsem se v tobě ztratil
..radši bych tě šatil!
Bejrůt
Do Bejrůtu na krůtu
a na tři flašky vermutu
pozval jsem se ze rmutu...
Zubři
V Zubří zubři zuří
že maj oka kuří
za ohradou kde jim kradou
lidi soukromí
oka kuří z pěší tůry
dělaj zubrům velký chmury
to maj z toho že se zuli
a že nemaj pevnou vůli
chodit dálky jako my...
Přečteno 388x
Tipy 23
Poslední tipující: Mario de Janiero, harmony, Bíša, Flamy, Quigleika, Mbonita, labuť, Psavec, Kars, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)