Matka Praha
Anotace: holkám z Perlovky
Cestou z Žitný
nebo Ječný?
U Karlova náměstí
v dvoře v přítmí
ptám se slečny
kolik kolem neřesti
dává lůno matky Prahy
nejsem místní
jdu od dráhy
na botách mám otisk polí
v lásce zklamán,srdce bolí
i troleje slzy trolí
když mne vidí v tomhle stavu
proto prosím matku Prahu
pod pláštěm tmy,noci hávu
až uschnou nudle na rukávu
zbav mne smutků
a svírání v mém žaludku
Jsem sice matka ale co ti budu...
dej si pár piv U Žaludů
že je jedno za dvě stovky
pro jednou to oželíš
vyndej paklík z pod gumovky
vyraž potom do Perlovky
zapomeneš...uvidíš.
Přečteno 409x
Tipy 21
Poslední tipující: Jean89, Zefi, nejsembásník, Mbonita, labuť, Květka Š., Mario de Janiero, Zasr. romantik, Psavec, Zpátky, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)