Anotace: pokroku
Země Živitelka je výstava pro burany, co si tam jdou pro pivo, klobásu a pokecat s Béďou Trávníkářem. Každej rok mě vytáčí jak klíště, poněvadž mám tu smůlu žít blízko výstaviště :(. Chudáci Veverci.
09.11.2009 22:54:00 | drsnosrstej kokršpaněl