angína
Ota má teplotu
peřinu má od potu
hlava se mu prý motá
a zubama drkotá
přepadla ho angína
když lyžoval na stráni
bez rukavic čepice
těžko se jí ubrání
Angína je zákeřná
pod kopcem se za keř schová
všechny chvaty ona zná
tak jak Ota sprostý slova
Angína,angína
acylpyrin,peřina
hrnek čaje z pampelišek
co rostou kolem kravína
domácí úkoly
od kamarádky Barbory
v posteli tak nebolí....
Přečteno 402x
Tipy 26
Poslední tipující: ziriant, Dota Slunská, Lonely.girl, Mario de Janiero, mademoiselle secret, Květka Š., Psavec, Zpátky, Mbonita, Zefi, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)